Maandelijkse nieuwsbrief

v
v
v

TheNextWomen100 Magazine thuis bezorgd

v
v
v

Gratis entree TheNextWomen100 event

v
v
x

15% korting op events (round tables, pitch events, workshops, kitchendiners

v
v
v

Mentor Tables met The Next Women community

v
v
v

Toegang tot The Next Women community (introducties, database)

v
v
x

Masterclass ondernemers

v
v
x

Trainingsprogramma voor investeerders

v
x
x

Investering in een start-up via The Next Women investeringsprogramma

v
x
x
€ 5000,-
€ 299,-
€ 150,-

missie


The Next Women heeft als missie een inclusief ecosysteem te cre�ren van vrouwelijke starters, gevestigde rolmodellen, investeerders en business experts. Sterk in communicatie, advies en contacten is ons doel om, zowel wereldwijd als lokaal, ambitieuze ondernemende vrouwen online en off-line te adviseren, te inspireren en te verbinden.

activiteiten


plaatje magazine

Met deze missie voor ogen organiseren we in Nederland, Londen, Parijs en Canada (Pitch) events, workshops en Kitchen dinners, en lanceren we jaarlijks TheNextWomen100, de lijst met de meest ondernemende vrouwen van Nederland. Daarnaast publiceert The Next Women een online business magazine voor een Nederlands en internationaal publiek van ondernemers, investeerders en professionals.

Als mediabedrijf zijn wij klaar voor the next step: de lancering van een print magazine dat aansluit bij de behoeftes van onze doelgroep: zakelijk en professioneel, feel smart, met diepgravende reportages en interviews, en vol inspiratie, idee�n en do's & dont's voor een succesvol zakelijk bestaan. Zo blijven wij (potenti�le) businesswoman inspireren om te doen waar zij goed in zijn, maar waarin zij nog steeds willen en kunnen groeien, namelijk: ondernemen.

abonnementen


Als lid van The Next Women profiteer je maximaal van wat wij jou te bieden hebben om een succesvol zakelijk bestaan te realiseren en te behouden. Voor starters ligt daarbij de focus op het starten van een business, kapitaal vinden en het runnen van een succesvol bedrijf. Bij ervaren ondernemers spelen zaken als continu�teit en stabilisatie, duurzame groei en investeren een rol.

Om in te spelen op deze verschillende fases van ondernemerschap, biedt The Next Women drie abonnementen aan: Start, Pro en Invest. Of je nu nog in je start-up fase zit, al een gevestigde onderneming leidt, of klaar bent om te investeren in andere ondernemers, wij hebben een abonnement dat bij je past!