Terugblik Pitch Event Rotterdam

Woensdag 25 April heeft het tweede The Next Women Pitch Event plaats gevonden. Onze dank gaat uit naar het panel, onze pitch-preneurs en een geweldig publiek. Het was weer een mooie dag en we kijken tevreden terug op een geslaagd event.

Tijdens de workshop en de pitch competitie hebben alle 10 de pitch-preneurs een ontzettend goed gepresteerd. We willen graag nogmaals onze drie winnaars feliciteren: Marlies Schijven met Medical Match, Maaike de Reuver met Yes We Canteen en Shubangi Jadhav met Muzikool. De winnaars van alle 4 de Pitch Events in 2012 zullen we terug zien in de Grande Finale.

Alle foto’s van de Pitch middag zijn te vinden op de The Next Women Facebook

Ben je zelf een pitch-preneur, of zou je graag een keer aanwezig willen zijn op een van de Pitch Events, meld je dan snel hier aan voor ons volgende event in Roermond

Plaats een reactie